Тапицерия Peugeot 307 – естествена кожа и еко кожа

210,00 лв.

Снимките са на модела поставен точно на Peugeot 307.

При възникнали въпроси : 0882710474

Снимките са от наши доволни клиенти закупили – Тапицерия за цял автомобил естествена кожа и еко кожа . Всички наши модели за цял автомобил, биха паснали по същия начин.

Възглавничките от снимката не са към комплекта!!

При желание поставяме емблеми Peugeot на предните две седалки (+10лв)

Код: 307-leather Категория:

Тапицерията не е съвместима с Peugeot 307sw и с Peugeot 307cc.

За 307sw имаме специално изработен модел.

Характеристиките на продукта

Тапицерия от висококачествена черна изкуствена автомобилна еко кожа, а в средата с висок клас естествена кожа. Дебелина 5 – 8 мм. Всички материали, които са използвани  се използват и при производството на автомобили.

Тапицерията на задната облегалка е разделена с 3 ципа за разделяне 50-50 или 60-40 . Подлакътник на задната седалка – предвиден специален цип, който позволява ползването му.

Отопление и качество

Нашите тапицерии за седалки са съвместими с отоплението на седалките.. Висококачественият материал прилепва перфектно и е лесен за почистване. Издържа особено дълго.

Безопасност

Тапицериите на предните седалки са подходящи за всички превозни средства с вградена странична въздушна възглавница. Продуктът осигурява максимална безопасност за вас и вашите пътници.

Общ преглед

Общо 14 части в комплекта. Включени 5 калъфки за подглавниците, изработени от висококачествен текстил. Облегалката и седалищната част са отделени елементи за предните седалки и задните седалки.

Джобчета

Предвидени джобчета на гърба на предните седалки.