Cobra Auto предлага разнообразие от качествени аксесоари за бусове. Разгледайте нашите продукти и осигурете на вашия микробус заслужена грижа.

Открийте удоволствието от онлайн пазаруването, където разнообразието от продукти е само на няколко клика разстояние. Нашият уебсайт предлага удобство и простота при избора на аксесоарите, които отговарят на вашите нужди и стилови предпочитания.

Тапицерия

Осигурете на вашия микробус нов външен вид и комфорт с нашите тапицерии. Изберете модели и цветове, които отразяват вашата индивидуалност и правят вашия интериор още по-приятен.

Стелки

Съчетайте уют и чистота с нашите стелки за бусове. Специално създадени за издръжливост и лесна поддръжка, те предоставят комфорт и стил на всяко пътуване.

Тасове

Подгответе буса си за всяко предизвикателство с нашите тасове. От издръжливи материали и интелигентен дизайн, те са вашите надеждни партньори във всяка ситуация.

Ветробрани

Съчетайте стил и практичност с нашите ветробрани, предназначени за перфектна вентилация при всеки климат. Защитете себе си и пътниците срещу вятъра и дъжда, без да компрометирате външния вид на вашия бус.

Огледала

Огледалата са очите на вашия бус по време на движение. С нашите качествени огледала, подходящи за различни модели, уверете се, че сте винаги в контрол и виждате ясно зад себе си.

Светлини

Превърнете нощните километри в безопасни и стилни пътешествия с нашите светлини за бусове. От LED технологии до модерни дизайни – осигурете си ярка видимост на пътя.

Придайте на вашия бус стил, комфорт и иновации с аксесоари от Cobra Auto. Сигурност, удоволствие и функционалност – всичко на едно място за вашата лична или професионална употреба.