В категорията тасове за бусове в магазин Cobra Auto се предлагат изключително качествени аксесоари, предназначени за подобряване на визията и защитата на джантите на микробусите. Тези продукти са проектирани с високо внимание към детайлите, използвайки материали от първокласно качество и иновативни технологии.

Материали от високо качество

Тасовете са изработени от здрава ABS-пластмаса, която не само осигурява издръжливост, но и гъвкавост при евентуални удари. Този материал е температурно устойчив, осигурявайки надеждна защита в различни климатични условия.

Блясък и изящност

За да отговорят на високите стандарти, тасовете са боядисани с двоен слой боя на водна основа. Този процес не само придава блясък, но и изящност на продукта, който ще допринесе за стилната визия на вашия бус.

Лесен и сигурен монтаж

Тасовете в тази категория се отличават с лесен монтаж, като не изискват допълнително укрепване. Директно се поставят, а металният пръстен, изработен от поцинкована стомана с твърдост от 40 HRC, гарантира стабилността и сигурността на закрепването към джантата.

Съвместимост и тестване

Всички тасове за бусове в тази серия са предварително тествани за съвместимост с различни марки и модели. Тестовете се провеждат съгласно строгите изисквания на производителите на автомобили, гарантирайки безпроблемната съвместимост.

Всеки комплект включва 4 броя тасове, предоставяйки пълен комплект за оборудване на джантите на вашия бус. С тези аксесоари вие получавате не само надеждно и сигурно закрепване, но и стилен продукт, който ще подчертае естетиката на вашия превозен средство.