Добре дошли в Cobra Auto, където вашите пътувания стават по-комфортни и стилни с нашите ексклузивни модели тапицерия за камиони. Представяме ви перфектната комбинация от качество, индивидуален дизайн и функционалност.

Тапицерии за камиони по модел

Нашите кожени тапицерии са точно съобразени с конкретния модел на вашия камион, предлагайки перфектно прилягане и стил, които подчертават уникалността на вашето превозно средство.

Комплект от 4 части

Всеки комплект включва 2 части за шофьорската седалка и 2 части за пасажерската седалка. Разработени с внимание към детайла, тези калъфи за седалки за камиони са ключът към новото лице на вашия товарен автомобил.

Лесен монтаж

Захващайте тапицериите бързо и сигурно с кукички, велкро и ластици. Така гарантираме стабилност и елегантност във всяко движение.

Перфорирана алкантара за максимален комфорт

Влезте в света на комфорта с новата ни серия тапицерии, изработена от перфорирана алкантара. Дишащата текстура с дунапренена подложка осигурява комфорт и вентилация дори при дълги пътувания.

Дизайн с кожени детайли

Стилен контраст и здравина се срещат в дизайна на тапицериите. С център от дишаща перфорирана алкантара, страни от автомобилна еко кожа и плътен гръб на тапицерията от леко разтеглив плат – всяка детайлна работа се отразява в усещането за лукс.

Тапицериите предлагат в различни цветове, съчетавайки елегантност и стил в едно. Гордеем се, че всички предлагани кожени тапицерии за камион са произведени в България, гарантирайки високо качество и отлична изработка.

Обновете своя камион с кожени тапицерии, които отразяват вашия стил и изисканост. Очакваме ви в Cobra Auto – където качеството и удовлетворението от пътуването вървят ръка за ръка.