Категорията стелки за бусове в магазин Cobra Auto се явява неотменимо място за грижа и защита на вашето превозно средство. Отличавайки се с висококачествени материали и интелигентен дизайн, нашите гумени стелки са предназначени да отговарят на изискванията на всеки модел микробус, предлагайки не само стилови възможности, но и дълготрайна защита на интериора.

Даваме възможност на всеки шофьор да се радва на безпроблемно пътуване, защитен от праха, калта и неочаквано разлети течности. Богатата ни гама от гумени стелки, изработени с внимание към детайлите, които предлагаме в Cobra Auto – мястото, където грижата за вашия бус става лесна и стилна задача.

Изключително пасващи гумени стелки за вашия микробус

Нашите стелки за бусове са специално създадени за различните модели микробуси. Тези перфектно пасващи аксесоари не само предоставят стил и естетика на вашето превозно средство, но и го защитават от прах, кал и течности, запазвайки фабричния мокет в безупречно състояние.

Висококачествен ЕКО каучук с гарантирана издръжливост

С гордост предлагаме стелки, изработени от висококачествен ЕКО каучук, отговарящ на най-високите стандарти за екология и качество. Този каучук подлежи на най-новите технологични процедури за тестване и гарантира изключителна издръжливост и защита. Всички продукти  се отличават с липса на неприятна миризма.

Индивидуални гумени стелки за всеки модел бус

В зависимост от модела на вашия бус, в магазина предлагаме както предни, така и задни стелки. Този индивидуален подход позволява перфектно пасване, без нужда от допълнителни корекции. Така можете да бъдете уверени, че стелките са точно предназначени за вашия модел и ще обгрижват интериора му с несравнима ефективност.

Лесни за почистване и безопасни за здравето

Стелките се почистват лесно – просто се измиват, осигурявайки удобство и време за грижа за вашия бус. Без PVC и със стриктно спазване на контрола за качество, те са тествани за замърсители и предоставят безопасна и здравословна среда за вас и вашите пътници.

Предвидени отвори за монтаж и безпроблемно поставяне

С предвидени отвори за монтаж, при моделите с възможност за закрепване, стелките от Cobra Auto се поставят с лекота във вашия бус. Този детайл позволява стабилно закрепване и увереност в тяхната надеждност по време на движение.

Вземете най-доброто за вашия бус с гумени стелки от Cobra Auto – изборът на издръжливост, стил и функционалност.