Тапицерия BMW e90/e91 – прошита и еко кожа

195,00 лв.

Снимките са на модела поставен точно на BMW e90/e91
При възникнали въпроси : 0882710474

Снимките са от наши доволни клиенти закупили – Тапицерия за цял автомобил екстра лукс . Всички наши модели за цял автомобил, биха паснали по същия начин.

При желание поставяме емблеми БМВ на предните две седалки (+10лв)

Код: e90-lux Категория:

!!! При някои модели – На задната седалка, седалищната част на тапицерията, няма предвидени отвори за закопчалките за колани. Ще се наложи да си направите отвори вие. Материалите които са използвани, позволяват това, няма да се нацепи или разшие. Обикновено един малък прорез с макетно ножче е напълно достатъчен.

Характеристиките на продукта

Тапицерия от висококачествена черна изкуствена автомобилна еко кожа, а в средата с висок клас капитонирана еко кожа. Дебелина 5 – 8 мм. Всички материали, които са използвани  се използват и при производството на автомобили.

Тапицерията на задната облегалка е разделена с 3 ципа за разделяне 60-40 . Подлакътник на задната седалка – предвиден специален цип, който позволява ползването му.

Отопление и качество

Нашите тапицерии за седалки са съвместими с отоплението на седалките.. Висококачественият материал прилепва перфектно и е лесен за почистване. Издържа особено дълго.

Безопасност

Тапицериите на предните седалки са подходящи за всички превозни средства с вградена странична въздушна възглавница. Продуктът осигурява максимална безопасност за вас и вашите пътници.

Общ преглед

Общо 14 части в комплекта. Включени 5 калъфки за подглавниците, изработени от висококачествен текстил. Облегалката и седалищната част са отделени елементи за предните седалки и задните седалки.

Джобчета

Предвидени джобчета на гърба на предните седалки.