Тапицерия Peugeot 308 – прошита и еко кожа

195,00 лв.

Снимките са на модела поставен точно на Peugeot 308
При възникнали въпроси : 0882710474

Снимките са от наши доволни клиенти закупили – Тапицерия за цял автомобил екстра лукс . Всички наши модели за цял автомобил, биха паснали по същия начин.

При желание поставяме емблеми Peugeot на предните две седалки (+10лв).

Код: 308-lux Категория:

Характеристиките на продукта

Тапицерия от висококачествена черна изкуствена автомобилна еко кожа, а в средата с висок клас капитонирана еко кожа. Дебелина 5 – 8 мм. Всички материали, които са използвани  се използват и при производството на автомобили.

Тапицерията на задната облегалка е разделена с 3 ципа за разделяне 60-40 . Подлакътник на задната седалка – предвиден специален цип, който позволява ползването му.

Отопление и качество

Нашите тапицерии за седалки са съвместими с отоплението на седалките.. Висококачественият материал прилепва перфектно и е лесен за почистване. Издържа особено дълго.

Безопасност

Тапицериите на предните седалки са подходящи за всички превозни средства с вградена странична въздушна възглавница. Продуктът осигурява максимална безопасност за вас и вашите пътници.

Общ преглед

Общо 14 части в комплекта. Включени 5 калъфки за подглавниците, изработени от висококачествен текстил. Облегалката и седалищната част са отделени елементи за предните седалки и задните седалки.

Джобчета

Предвидени джобчета на гърба на предните седалки.