Тапицерия за цял автомобил алкантара и еко кожа – бял конец

190,00 лв.

Тапицерия от висококачествена черна изкуствена автомобилна еко кожа, а в средата с висок клас черна алкантара с бял конец.

Може да попитате за вашия автомобил на: 0882710474

Или нека ние се свържем с вас!

При желание поставяме емблеми на предните две седалки (+10лв)

Код: alcantara-white Категория:

Характеристиките на продукта

Тапицерия от висококачествена черна изкуствена автомобилна еко кожа, а в средата с висок клас алкантара. Дебелина 5 – 8 мм. Всички материали, които са използвани  се използват и при производството на автомобили.

Тапицерията на задната облегалка е разделена с 3 ципа за разделяне 50-50 или 60-40 . Подлакътник на задната седалка – предвиден специален цип, който позволява ползването му.

Отопление и качество

Нашите тапицерии за седалки са съвместими с отоплението на седалките.. Висококачественият материал прилепва перфектно и е лесен за почистване. Издържа особено дълго.

Безопасност

Тапицериите на предните седалки са подходящи за всички превозни средства с вградена странична въздушна възглавница. Продуктът осигурява максимална безопасност за вас и вашите пътници.

Общ преглед

Общо 14 части в комплекта. Включени 5 калъфки за подглавниците, изработени от висококачествен текстил. Облегалката и седалищната част са отделени елементи за предните седалки и задните седалки.

Джобчета

Предвидени джобчета на гърба на предните седалки.